جذب سرمایه‌گذاران برای پروژه نئوم عربستان و نقش دیجیاتو

دیجیاتو

لطفا میزان رضایت خود از دیجیاتو را اعلام کنید.

چگونه می‌توانیم تجربه بهتری برای شما فراهم کنیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از همراهی شما در بهبود و پیشرفت دیجیاتو سپاسگزاریم.

به نظر می‌رسد عربستان قصد دارد با جلب سرمایه‌گذاران خارجی، پروژه‌های نئوم را به اتمام برساند. این کشور با برگزاری یک تور برای پروژه The Line، قصد دارد پیشرفت‌های این پروژه را به نمایش بگذارد.

ثبت‌نام در دیجیاتو را انجام دهید

برای دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو، عضو ویژه دیجیاتو شوید.

جدیدترین فناوری ها

تعداد زیادی بانکدار و سرمایه گذار از خارج به نظر می رسد قصد دارند در آینده به پروژه نئوم عربستان سفر کنند. طراحان این پروژه پر هزینه به دنبال جذب سرمایه برای اتمام آن هستند. به نظر می رسد عربستان با برگزاری یک تور می خواهد پیشرفت های انجام شده در پروژه The Line را به نمایش بگذارد. این پروژه با طول ۱۷۰ کیلومتر به دلایل مالی به نظر می رسد تنها ۲.۴ کیلومتر از آن ساخته خواهد شد.

بلومبرگ اعلام کرد که عربستان ممکن است میزبان سرمایه گذاران مختلف شود. هدف این ملاقات و بازدید از نئوم، جلب توجه بانکداران و سرمایه گذاران به این شهر بیابانی است. قبلاً عربستان با برگزاری نمایشگاه ها در شهرهای مختلف مانند نیویورک و لندن و نمایش ویدیوهای واقعیت مجازی از این شهر، سعی کرد تا سرمایه گذاران را به این پروژه جذاب ترغیب کند.

جلب سرمایه‌گذاران برای پروژه نئوم عربستان

نئوم دارای بخش‌های متعددی است و یکی از عجیب‌ترین قسمت‌های آن، پروژه The Line است که به‌صورت یک شهر افقی ساخته می‌شود و منتظر است تا سال ۲۰۳۰ تکمیل شود. اما به‌نظر می‌رسد که عربستان اخیراً خیال‌پردازی خود را برای این پروژه کاهش داده است. در حالی که دولت این کشور در مدتی امیدوار بود تا تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱.۵ میلیون نفر را در The Line جای دهد، حالا منتظر است که تا آن زمان کمتر از ۳۰۰ هزار نفر را در این شهر مسکونی کند.

به گفته منابع آگاه، برخی از بانک‌های خارجی تاکنون در ارائه وام‌های بزرگ به نئوم مردد بوده‌اند، زیرا عربستان هنوز ضمانت دولتی برای این پروژه را اعلام نکرده است. بودجه اصلی نئوم تاکنون از طریق تزریق سرمایه از سوی صندوق ثروت دولتی عربستان سعودی که توسط ولیعهد، محمد بن سلمان، اداره می‌شود، تامین شده است.

عربستان قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ از طریق سرمایه‌گذاری‌های خارجی برنامه‌های چشم‌انداز خود را تأمین کند و امیدوار است که سالانه به ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی برسد که تقریباً سه برابر بیشتر از آنچه تاکنون به دست آورده است.

مطالب و خبرهای مرتبط

نظرات و اندیشه‌های شما را به اشتراک بگذارید

برای شرکت در گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

پیشنهادهای دیجیاتو

بهترین راه برای دسترسی سریع به اخبار فناوری، علم و خودرو، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو هستند. اگر می‌خواهید اطلاعات به‌روز را دنبال کنید، حتماً شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.

تمام حقوق وبسایت دیجیاتو توسط سرورهای قوی پارس پک حفظ می‌شود.

ورود به حساب کاربری

ایجاد حساب کاربری

فراموشی رمز عبور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *